10.000 stappenclash

Op 1 mei start de grote stappenclash tussen 173 Vlaamse steden en gemeenten. Van 1 mei tot en met 31 mei 2024 nemen de inwoners van verschillende Vlaamse steden en gemeenten het al stappend tegen elkaar op. Ook wij doen mee!

Alle deelnemende steden en gemeenten worden naargelang het aantal inwoners ingedeeld in een categorie. Op deze manier maakt iedereen een eerlijke kans, zowel de kleine gemeenten met minder inwoners als de grote steden. Er zijn 4 categorieën. Galmaarden behoort tot de categorie van steden en gemeenten met minder dan 10.000 inwoners.

Registreer je snel!

Je kan je met een eenvoudige klik registreren als deelnemer in de groep Galmaarden. De bedoeling is om elke dag jouw aantal stappen in te geven via de app of de website. Elke geregistreerde stap is een stap dichter bij de overwinning! De route die wordt afgestapt, kan door iedereen gevolgd worden op een virtuele wereldkaart. Ook de tussenstand is live te bekijken. De stad of gemeente die na 1 maand het meeste stappen heeft gezet in zijn categorie, is de winnaar. De winnaar van elke categorie ontvangt een wandplaat en media-aandacht via een persmoment. De deelnemende inwoners maken kans op enkele mooie prijzen (waardebon, activitytracker, …). Doe ook mee en help Galmaarden aan de overwinning!

DOE MEE AAN DE 10.000 STAPPENCLASH…
… EN STAP GALMAARDEN NAAR DE OVERWINNING!

5 stappen verwijderd van deelname!

  1. Registreer je gratis op www.10000stappen.be of download de app ‘10.000 stappen’.
  2. Word lid van de groep Galmaarden. Zo tellen de stappen die jij registreert automatisch mee voor de overwinning.
  3. Tel je stappen met een klassieke stappenteller, activity tracker of smartphone-app.
  4. Koppel je Google Fit, iHealth, Garmin of Fitbit aan 10.000 stappen. Of geef (dagelijks) je gezette stappen handmatig in op de 10.000 stappen-website of app.
  5. Beweeg, stap, wandel zoveel mogelijk. Volg de tussenstand live op www.10000stappen.be of in de app.


Hulp nodig?

Een handleiding over hoe je je moet registreren vind je op de website https://10000stappen.gezondleven.be/help 
Daar vind je ook de antwoorden terug op enkele veelgestelde vragen.

Laatst aangepast op: 08-04-2024 om 14:22