Beste Souper

Trofee voor het Beste Souper 2024

De vorige edities van de Trofee voor het Beste Souper waren een groot succes. Tal van verenigingen uit verschillende gemeenten gingen met elkaar de strijd aan en dat leverde niet alleen originele gerechten, maar ook veel ambiance en fijne televisie op. In de lente vliegt Ringtv er weer in, met 6 nieuwe gemeenten uit onze regio, waaronder Galmaarden.

De wedstrijd

In de voorrondes nemen 2 verenigingen uit onze gemeente het tegen mekaar op.

De wedstrijd wordt gespreid over 6 voorrondes waarin telkens een typisch gerecht in de sfeer van ‘eetfestijn’ of ‘souper’ moet worden klaargemaakt.

Nadien nemen de 6 verenigingen die de voorrondes overleefden het in de finale tegen elkaar op. In de finale komt elke gemeente dus aan bod. Als beloning krijgen de deelnemende teams een mooi prijzenpakket.

De gerechten worden beoordeeld door een professionele jury.

Schrijf je in

Heb jij zin om jouw vereniging in de kijker te zetten? Zet je dan schrap en schrijf je hieronder in. Schrijf je in vóór 14 februari. Nadien krijg je een seintje of je geselecteerd bent.

Schrijf je hier in

Het reglement vind je hier terug. Gezien 2024 een verkiezingsjaar is, wenst Ringtv dat deelnemers aan de kookwedstrijd geen mensen zijn die opkomen bij de verkiezingen. Dit om alle polemiek te vermijden. Ze willen graag de verenigingen centraal zetten.Houd deze data al vrij!

  • Op zaterdagvoormiddag 6 april start de opname van de voorronde met de 2 Galmaardse verenigingen.
  • De opname van de finale vindt plaats op zaterdag 27 april
Laatst aangepast op: 23-01-2024 om 11:25