Cadeaubon

Om in te zetten op de bloei van onze lokale economie heeft ons lokaal bestuur een waardebon/cadeaubon ontwikkelt.
Deze cadeaubon wordt enerzijds geschonken door het lokaal bestuur bij bepaalde gelegenheden en wordt anderzijds ook te koop aangeboden. De cadeaubon kan gebruikt worden bij lokale handelaars die zich hierop hebben ingetekend. Hieronder vind je de deelnemende handelaars terug. 

 • Naast huwelijksjubilarissen komen ook geboorten, 100-jarigen en winnaars van sport- en cultuurprijzen en van wedstrijden in het gemeentelijk informatieblad 'Samen' en op de website in aanmerking voor het bekomen van deze cadeaubonnen.
 • Ook verenigingen kunnen voor hun jubileum een aanvraag tot ondersteuning indienen, zij dienen hiervoor het aanvraagformulier (hier onderaan terug te vinden) in te dienen bij de dienst Vrije Tijd. Dit kan door het aanvraagformulier terug te sturen naar of af te geven op de dienst Vrije Tijd, Marktplein 17 – 1570 Galmaarden. Het dossier kan ook digitaal doorgestuurd worden naar: reservatie@galmaarden.be.

De voorwaarden om in aanmerking te komen staan in het gemeenteraadsbesluit hieronder.

 • Zoek je een leuk en origineel geschenk waar je iemand echt een plezier mee kan doen? Geef dan eens een stukje Galmaarden cadeau met de Galmaardse cadeaubon! Een cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen, verpakt in een mooie geschenkverpakking. Je kan kiezen tussen de waardes van 10 en 25 euro. Natuurlijk mag je altijd meer dan 1 bon geven. 
  Iedereen kan de cadeaubon aankopen en cadeau geven. Koop een cadeaubon en verras je vrienden, familie of collega's. Ze kunnen de bon spenderen bij één van de vele deelnemende handelszaken.
  • De cadeaubon is te koop aan het onthaal in het gemeentehuis (tijdens de openingsuren) en in de bibliotheek (tijdens de openingsuren).
   • Kom je ze afhalen in het gemeentehuis? Gelieve dan met bancontact te betalen.
   • Kom je ze afhalen in onze bibliotheek? Gelieve dan met (gepast) geld te betalen.

Deelnemende handelaars

De deelnemende handelaars vind je terug in onze bedrijvengids. Filter op 'Hier kan je betalen met de gemeentelijke cadeaubon' en je vindt een overzichtje van alle deelnemende handelaars.

Informatie voor lokale handelaars

Cadeaubonnen kunnen slechts éénmalig gebruikt worden. Deelnemende handelaars die deze cadeaubonnen ontvangen, dienen deze binnen te brengen, samen met het uitbetalingsformulier, aan het onthaal in het gemeentehuis of bij de dienst financiën voor uitbetaling. Binnen 2 (maximum 3) weken worden de bonnen uitbetaald. Hieronder vind je het aanvraagformulier tot uitbetaling terug.
 
Elke Galmaardse handelaar kan op elk moment instappen in het waardebonnensysteem. Je dient hiervoor het onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en in te dienen bij de dienst lokale economie (lokale.economie@galmaarden.be). Of door het formulier online in te vullen.

Laatst aangepast op: 18-04-2023 om 12:13