Eindejaarsactie

De winnaars zijn geloot!

We blikken terug op een geslaagde editie van onze eindejaarsactie. Alle boxen werden intussen opgehaald en elke deelnemende handelaar mocht een winnaar uit zijn/haar inzamelbox trekken. 
De 29 winnaars ontvangen in de week van 5 februari 2024 een brief om hun cadeaubon te komen ophalen. Proficiat aan alle winnaars! 
Ontdek de foto's hieronder.


De eindejaarsperiode komt er sneller aan dan je denkt! Naar aanleiding van een geslaagde eindejaarsactie in 2022, willen we opnieuw een eindejaarscampagne lanceren om onze lokale handelaars extra in de kijker te zetten.

Net zoals bij de vorige eindejaarsactie luidt de slogan ‘Hier is ’t te doen’. Zo willen we onze inwoners duidelijk maken dat ze het niet te ver moeten gaan zoeken. Iedere klant die tussen 1 december 2023 en 15 januari 2024 lokaal koopt bij onze deelnemende handelaars, maakt kans op één van de gemeentelijke cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Op deze manier worden de prijzen zeker opnieuw lokaal besteed.

Info deelnemende handelaars

Wat wordt er van jou verwacht?

  1. Hang de affiche op in jouw etalage.
  2. Geef jouw klanten tijdens de campagneperiode bij elke aankoop een invulkaartje voor de actie en laat ze deze deponeren in de campagnebox. 
  3. Na afloop van de actie, komen we de kaartjes en de box ophalen. Elke handelaar mag uit zijn box een winnaar loten. 

Info voor onze inwoners

Kom tussen 1 december 2023 en 15 januari 2024 winkelen bij onze deelnemende handelaars en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Het bestuur biedt per deelnemende handelaar één gemeentelijke cadeaubon ter waarde van 25 euro aan. Er zal één winnaar per deelnemende handelaar worden geloot. 

De gemeentelijke cadeaubon zorgt ervoor dat de prijs opnieuw besteed kan worden bij onze lokale handelaars.

Voorwaarden eindejaarsactie

Hieronder vind je het reglement van de eindejaarsactie terug.

Deelnemende handelaars

Een overzicht van alle deelnemende handelaars vind je hier in onze bedrijvengids onder de categorie Eindejaarsactie 2023. Je herkent de deelnemers ook aan de affiche.

Gerelateerde items