Eindejaarsactie

De eindejaarsperiode komt er sneller aan dan je denkt! Naar aanleiding van een geslaagde eindejaarsactie in 2022, willen we opnieuw een eindejaarscampagne lanceren om onze lokale handelaars extra in de kijker te zetten.

Net zoals bij de vorige eindejaarsactie luidt de slogan ‘Hier is ’t te doen’. Zo willen we onze inwoners duidelijk maken dat ze het niet te ver moeten gaan zoeken. Iedere klant die tussen 1 december 2023 en 15 januari 2024 lokaal koopt bij onze deelnemende handelaars, maakt kans op één van de gemeentelijke cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Op deze manier worden de prijzen zeker opnieuw lokaal besteed.

Info deelnemende handelaars

Wat wordt er van jou verwacht?

  1. Hang de affiche op in jouw etalage.
  2. Geef jouw klanten tijdens de campagneperiode bij elke aankoop een invulkaartje voor de actie en laat ze deze deponeren in de campagnebox. 
  3. Bezorg ons na afloop van de actie de kaartjes en de box. 

Uit alle invulkaartjes loot het lokaal bestuur, per handelaar, de gelukkige winnaars.

Hoe neem je deel?

Aanmelden kan tot en met 1 november 2023.
Meld je hier aan
(!) Meld je je aan vóór 31 augustus 2023, dan kunnen we je ook opnemen als deelnemende handelaar in ons gemeentelijk infoblad Samen dat begin oktober verschijnt.  

Verder verloop van de actie

Alle deelnemende handelaars mogen vanaf 15 november 2023 de affiche, de box en de invulkaartjes verwachten, samen met een korte uitleg over hoe de campagne werkt. 

Registreer je als deelnemende handelaar voor onze gemeentelijke cadeaubon

Er wordt door het bestuur een prijs ter waarde van 25 euro voorzien in de vorm van onze gemeentelijke cadeaubon

We wensen je alvast een succesvolle eindejaarsperiode en hopen van harte dat onze handelaars talrijk intekenen voor deze campagne.

Info voor onze inwoners

Kom tussen 1 december 2023 en 15 januari 2024 winkelen bij onze deelnemende handelaars en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Het bestuur biedt per deelnemende handelaar één gemeentelijke cadeaubon ter waarde van 25 euro aan. Er zal één winnaar per deelnemende handelaar worden getrokken. 

De gemeentelijke cadeaubon zorgt ervoor dat de prijs opnieuw besteed kan worden bij onze lokale handelaars.

Voorwaarden eindejaarsactie

Hieronder vind je het reglement van de eindejaarsactie terug.

Deelnemende handelaars

In het najaar van 2023 vind je hier een overzicht van alle deelnemende handelaars. Je herkent de deelnemers ook aan de affiche.

Gerelateerde items