Eindejaarsactie 2022

Van 15 december 2022 tot en met 15 januari 2023 lanceren we samen met de lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant een eindejaarsactie. Met de ludieke slogan ‘HIER IS ’T TE DOEN’ willen we onze inwoners duidelijk maken dat ze het niet te ver moeten gaan zoeken.
 

Wat valt er te winnen?

In totaal biedt het lokaal bestuur een prijzenpot van 1.000 euro aan, te verdelen als volgt: 150 euro voor de eerste prijs, 100 euro voor de tweede prijs, 50 euro voor de derde prijs en 28 maal 25 euro. Deze prijzen worden aangeboden onder de vorm van onze cadeaubon. Zo worden de prijzen zeker opnieuw besteed bij onze lokale handelaars.

Hoe kan je prijzen winnen?

Deelnemende handelaars herken je aan de groene ‘Hier is ’t te doen!’ poster in hun zaak of etalage. Maar we lijsten ze tijdens de actie op deze pagina ook allemaal op.
Meedoen is eenvoudig: bij elke aankoop krijg je van je handelaar een invulkaartje. Dit kaartje deponeer je in één van onze twee brievenbussen die je vindt in ons gemeentehuis en in de bib. Aan het einde van de actie worden alle invulkaartjes verzameld en trekt een onschuldige hand de prijzen.
Neem je liever digitaal deel? Ook dat kan! Scans worden mee opgenomen bij de loting. Deelnemen kan door de QR-code bij jouw handelaar in te scannen via de 'Ik koop lokaal app'. 
 

Deelnemende handelaars

Vanaf 15 december wordt deze lijst ter beschikking gesteld.

 
Alvast mooie ‘lokale’ eindejaarsfeesten gewenst!
 

Informatie voor onze handelaars

Alle deelnemende handelaars mogen vanaf 7 december de poster en de invulkaartjes verwachten, samen met een korte uitleg over hoe de campagne werkt. Elke deelnemende handelaar krijgt op een affiche een unieke QR-code bezorgd, zodat klanten ook digitaal kunnen meedoen aan de actie. Via de QR-code worden enkel het aantal deelnames geregistreerd, geen aankoopgegevens.

In totaal biedt het lokaal bestuur een prijzenpot van 1.000 euro aan, te verdelen als volgt: 150 euro voor de eerste prijs, 100 euro voor de tweede prijs, 50 euro voor de derde prijs en 28 maal 25 euro. Deze prijzen worden aangeboden onder de vorm van onze cadeaubon. Zo worden de prijzen opnieuw besteed bij onze lokale handelaars. Bijna 50 handelaars zijn hiervoor al geregistreerd. Elke Galmaardse handelaar kan op elk moment instappen in het waardebonnensysteem. Je dient hiervoor hier het aanmeldingsformulier in te vullen. 

We wensen jullie alvast een succesvolle eindejaarsperiode!

Contact