Garageverkoop 2020

Heb je een hoop spullen op zolder die je niet meer gebruikt? Overbodige babyspullen en speelgoed? Spullen allerlei die je eigenlijk van de hand wil doen? Dan is de 11de garageverkoop misschien wel iets voor jou. Een eenvoudige en originele vorm voor het verkopen van tweedehandsgoederen. Gezinnen verkopen hun afgedankte goederen zelf voor een zacht prijsje vanuit hun eigen garage, hun voortuin, hun oprit, onder een parasol … dus niet op het openbaar domein (de straat of de stoep zoals bij een rommelmarkt). 
 
Via ons burgerparticipatieproject 'Zeg het eens' hebben we bevraagd welke maand jullie voorkeur uitdroeg voor het organiseren van onze jaarlijkse garageverkoop. Mei kwam hier als eerste uit de stemming. 
Maar het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de garageverkoop niet op de oorspronkelijke datum 10 mei kan doorgaan. Maar niet getreurd, wij zorgen voor een nieuwe datum in september.
 
Dit jaar zal onze jaarlijkse garageverkoop doorgaan op zondag 13 september
 
Ik had me al ingeschreven voor de garageverkoop van 10 mei, wat nu?
Mensen die zich al hadden ingeschreven voor de garageverkoop van 10 mei dienen het inschrijvingsformulier niet volledig in te vullen. Zij hoeven enkel hun contactgegevens te bevestigen en hun inschrijving over te dragen.
 
Ik had me nog niet ingeschreven, kan ik me nog inschrijven voor de garageverkoop van 13 september?
Alle inwoners uit Galmaarden, Tollembeek en Vollezele kunnen zich nog tot en met 12 juli inschrijven. De deelname is gratis.
De dienst vrije tijd zorgt voor de publiciteit, een boekje met de deelnemende adressen en een plannetje. 
 
 Inschrijven: Inschrijven kan tot en met 12 juli 2020 via het inschrijvingsformulier uit het infoblad op te sturen naar de dienst Vrije Tijd, Marktplein 17, 1570 Galmaarden of door het inschrijvingsformulier digitaal in te vullen.

Het verkopersreglement vind je hier
 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]