Gemeentelijk informatieblad

Samen het driemaandelijks infoblad van de gemeente, biedt actuele info en nuttige weetjes. Het blad verschijnt telkens aan het begin van de maanden april, juli, oktober en januari.
Teksten en illustraties voor het volgende nummer dienen telkens bezorgd te worden aan het begin van de maand, voorafgaand op de maand waarin de editie verschijnt via communicatie@galmaarden.be:

  • editie januari-maart: deadline 1 december 
  • editie april-juni: deadline 1 maart
  • editie juli-september: deadline 1 juni
  • editie oktober-december: deadline 1 september

Er wonen in onze gemeente heel wat verborgen talenten, mensen met buitengewone hobby's, mensen met een uitzonderlijk verhaal... We wensen ons infoblad eer aan te doen. En samen telkens voor een mooie editie zorgen. Heb jij een buitengewone hobby? Of een uitzonderlijk verhaal? Stuur dan een mailtje naar communicatie@galmaarden.be en wie weet verschijnt jouw verhaal in een volgende editie.

Zend jouw verhaal of foto's in


UiTdatabank

In ons infomagazine vind je ook steeds een kalender van de activiteiten die ingegeven zijn in de UiTdatabank. Wil je jouw activiteit graag in de kalender staan, alsook op onze website? Vul deze dan zeker in in de UiTdatabank, doe dit ook vóór de deadline van het infoblad.

Weet je niet hoe je jouw activiteit moet ingeven? Raadpleeg dan de handleiding op de website van de UiTdatabank.

Laatst aangepast op: 09-04-2024 om 15:35