Kaffee Matinee

De cultuurdienst organiseert tweemaal per jaar, op een dondernamiddag, Kaffee Matinee. Kaffee Matinee is een seniorenprogramma: koffie, met dat ietsje meer. Geniet met een koffie en mattentaartje van een leuke show. 

Programma donderdag 30 maart 2023

Lia Linda brengt het programma Jukebox Souvenirs en zorgt voor een namiddag met swingende liedjes uit vervlogen tijden voor dans- en muziekliefhebbers. Lia brengt een brok jeugdsentiment: populaire hits uit de sixties en onvergetelijke evergreens… Met pretentieloos amusement en pure nostalgie laat Lia ons wegdromen naar de jaren zestig en zeventig. Ze zingt de toppers-van-toen, die allemaal op de jukebox pronkten. Voel je ook die heimwee? 3 plaatjes voor 5 frank: de A7, de C4 en de B6… Geniet van die (h)eerlijke slow of die dampende rock ‘r roll en herbeleef de herinneringen aan onze jeukende jeugdkriebels!

Deze namiddag start om 14 uur in het GC Baljuwhuis.

  • VOOR WIE: senioren uit Galmaarden
  • PRIJS: 6 euro (koffie en mattentaart inbegrepen)
    • 50% korting voor personen met een handicap (op voorlegging van een algemeen attest van erkenning van handicap uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid)
    • gratis toegang voor de begeleider van een persoon met een handicap
  • INSCHRIJVEN: inschrijven is verplicht. Ga langs bij de cultuurdienst in het GC Baljuwhuis en betaal onmiddellijk. Of reserveer en betaal via het online reservatiesysteem.
Laatst aangepast op: 29-12-2022 om 16:03