Kaffee Matinee

De cultuurdienst organiseert tweemaal per jaar, op een dondernamiddag, Kaffee Matinee. Kaffee Matinee is een seniorenprogramma: koffie, met dat ietsje meer. Geniet met een koffie en mattentaartje van een leuke show.
 

Programma donderdag 21 maart 2024

Op 21 maart 2024 gaat een nieuwe editie van Kaffee Matinee door. We gooien het deze keer over een volledig andere boeg: het belooft een heuse dansnamiddag te worden met duo Mike Steve en Pascale. Ze hebben een repertoire om U tegen te zeggen, gaande van Vlaamse klassiekers tot internationale wereldhits. Ook recente nummers van de jonge generatie Vlaamse vedetten komen aan bod. 

Deze namiddag start om 14 uur in het GC Baljuwhuis. Eén ding is zeker: Mike en Pascale maken stilzitten onmogelijk! Kom jij mee dansen en zingen?

  • VOOR WIE: senioren uit Galmaarden
  • PRIJS: 6 euro (koffie en mattentaart inbegrepen)
    • 50% korting voor personen met een handicap (op voorlegging van een algemeen attest van erkenning van handicap uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid)
    • gratis toegang voor de begeleider van een persoon met een handicap
  • INSCHRIJVEN: inschrijven is verplicht. Ga langs bij de cultuurdienst in het GC Baljuwhuis en betaal onmiddellijk. Of reserveer en betaal via het online reservatiesysteem.
Laatst aangepast op: 01-12-2023 om 13:07