Lokale ondersteuning

De gemeente Galmaarden ondersteunt haar lokale handelaars.

Raadpleeg hier de A-Z index. Op deze pagina vindt ubijkomende informatie en de contactgegevens over de lokale handelaars en ondernemers in Galmaarden. Deze lijst groeit gestaag. Iedere nieuwe handelaar kan zich aanmelden via het daartoe bestemde formulier.
 
Daarnaast ontwikkelde het gemeentebestuur waardebonnen die enkel en alleen bij de deelnemende lokale handelaars kunnen worden gebruikt. De bons hebben een waarde van 10 euro en 25 euro. Naast huwelijksjubilarissen komen ook geboorten, sport- en cultuurprijzen, wedstrijden in het gemeentelijk informatieblad 'Samen' en op de website en 100-jarigen in aanmerking voor het bekomen van deze waardebonnen.
 
Tot slot biedt de gemeente Galmaarden iedereen met een zaak of bedrijf gevestigd op het grondgebied van de gemeente Galmaarden en een geldig ondernemingsnummer de kans om in het gemeentehuis reclamemateriaal uit te stallen op een speciaal daartoe voorziene plaats bij de inkomhal.
 
Voor meer informatie kan u terecht bij info@galmaarden.be
 
Aanvullende informatie:
 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]