Bubbelnamiddagen afgelast!

Gezien de huidige evolutie van de coronapandemie en de geldende maatregelen, ziet het gemeentebestuur zich genoodzaakt de eerder aangekondigde bubbelnamiddagen van 20, 24 en 27 augustus te annuleren.
Jammer, maar de gezondheid van eenieder primeert.


 
 
Superkindjesdag, dé afsluiter van de zomervakantie, kan dit jaar niet georganiseerd worden. Elk evenement die georganiseerd wordt, dient een Covid Event Scan te ondergaan. Hierdoor krijg je inzicht in het COVID-veiligheidsrisico. Onze Covid Event Scan van de Superkindjesdag kleurde rood, waardoor we op zoek zijn gegaan naar een veilig alternatief om onze jongeren toch nog een leuk einde van de zomervakantie te bezorgen.

Onze jeugddienst organiseert daarom dit jaar 3 bubbelnamiddagen.
Deze gaan door op donderdag 20 augustus op het sportcomplex van Galmaarden, maandag 24 augustus op het sportcomplex van Tollembeek en donderdag 27 augustus op het sportcomplex van Vollezele.
Van 13.30 tot 16.30 uur organiseren we tal van leuke activiteiten (springkasteel, knutselen, spelletjes,…) voor kinderen geboren tussen 1 januari 2008 en 1 juni 2017.
 

De jeugddienst voorziet enkele begeleiders die alles in goede en veilige banen leiden. Inschrijven is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar jeugd@galmaarden.be met volgende gegevens: contactpersoon, adres, telefoonnummer en de geboortedatum van het kind. De kinderen dienen er snel bij te zijn, want eens de bubbel volzet is, is het te laat.
Opgelet! De kinderen mogen niet ziek zijn, niet ziek geweest zijn, mogen geen symptomen vertonen van het COVID-19 virus en mogen in de voorbije 2 dagen niet deelgenomen hebben aan een andere activiteit (bv: speelpleinwerking, kamp,...).


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]