Wandelzoektocht 'Schatten van Vlieg' van 1 juli tot 31 augustus 2020

Ken jij Vlieg al? Zij heeft een schat verstopt in Galmaarden. Zoek jij ook mee tijdens de zomermaanden? 

Het programmaboekje met het parcours en opdrachten rond het thema ‘Horen’ viel bij alle 6 tot 12 jarigen reeds in alle Galmaarden brievenbussen of is onderweg. Maar je het kan het hier ook downloaden of afhalen op het gemeentehuis, in het Baljuwhuis of in de bibliotheek tijdens de kantooruren. Neem dit boekje zeker mee als je de zoektocht wil starten.

Startpunt van onze zoektocht: Brillantbeeld (Belgisch Trekpaard) op het Oudstrijdersplein te Vollezele.

Volg de geschilderde Vliegen op de grond, los onderweg enkele opdrachten op, geef je oortjes de kost en zoek uiteindelijk de schatkist van Vlieg! 
Als je de opdrachten tot een goed einde bracht, krijg je op de dienst Vrije Tijd in het Baljuwhuis een stempel op jouw stempelkaart én een leuk cadeautje! 

Vlieg verstopte ook een schat in Bever, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. Trek dus deze zomer op schattenjacht. Heb je 3 verschillende schatkisten in het Pajottenland gevonden, dan krijg je nog een extra cadeautje! Ga dan langs in het Baljuwhuis of het gemeentehuis in één van de andere deelnemende gemeenten.
Veel plezier! 
 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]