Wegenwerken Kapellestraat Galmaarden: 2 augustus tem 18 september

Het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant voert tussen 2 augustus en 18 september 2021 belangrijke verbeteringswerken uit aan de N272.
Ter hoogte van de Kapellestraat, tussen Hoogstraat en het einde van de bebouwde kom van Galmaarden, net voorbij de Watermolenstraat, wordt het wegdek volledig vernieuwd. De weg wordt dan ook volledig afgesloten voor het verkeer.
Deze werken zullen tijdelijk hinder met zich meebrengen. De omleiding verloopt via de N495, Edingseweg (Geraardsbergen-Edingen).
U kan het omleidingsplan raadplegen.
 

 
UPDATE 26.08.2021
De asfaltering (excl toplaag) op de N272 tussen de Hoogstraat en de Watermolenstraat is gisteren (25 augustus) uitgevoerd. Het voetpad zal aangelegd worden begin volgende week, dus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Vandaag begint de aannemer reeds aan de opbraak van het gedeelte tussen Watermolenstraat en einde bebouwde kom. 
De verbinding Hoogstraat - Watermolenstraat zal nu ook mogelijk zijn voor plaatselijk verkeer. Doorgaand verkeer dient nog steeds de omleiding te volgen.
Op onderstaand plan is de werfzone in het geel aangeduid.

 

Vanaf de week van 13/09 zal de aannemer het kruispunt Hoogstraat-Marktplein verder aanleggen. Hiervoor wordt met tijdelijke verkeerslichten gewerkt. Tijdens deze week zal het verkeer tussen de Hoogstraat en het Marktplein worden omgeleid via de Watermolenstraat.Hoe moet je je afval aanbieden?
Tijdens de werken dienen de bewoners hun afval (containers – papier – glas – PMD) op de ophaaldag voor de deur plaatsen. De aannemer van deze werken plaatst alles buiten de werf zodat de intercommunale deze makkelijk kan ophalen. 


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]