Project 'Achter den bos'

Enige tijd gelegen werden de werken opgestart in het rioleringsproject 'Achter den bos' via Aquafin en Fluvius. De werken te Sint Leonardus, Grunselborrestraat, Oulstbergstraat, Huismanstraat, Congobergstraat en Errebekstraat gaan nu hun volgende fase in.
De eerste fase Sint Leonardusstraat tussen Ketelbaan en Huismanstraat is gestart op 6 maart 2023.

Een toelichting van deze werken werd gegeven op een infoavond op donderdag 17 november 2022. Hieronder vind je de presentatie terug.

Je vindt er ook een informatieve folder van Fluvius (Afkoppelen doe je zo...) terug.

UPDATE 04.12.2023

Op maandag 4 december zullen de werkzaamheden terug aanvangen in de Errebekstraat, vanaf het kruispunt Errebekstraat/Ezelveldstraat tot aan de Huismanstraat. Het wegdek zal stapsgewijs worden verwijderd (gemiddeld 25 meter per dag), gevolgd door het plaatsen van riolering.

Gedurende de werkzaamheden kan de toegang tot de woningen enigszins bemoeilijkt zijn. De aannemer streeft ernaar dit tot een minimum te beperken. Ze vragen om zodra de rioleringsploegen zich tot op ongeveer 30 meter van jouw woning bevinden, jouw voertuig buiten de werkzone te plaatsen. 

Meer info vind je terug in de bewonersbrief hieronder.

UPDATE 03.11.2023

De werken in de Errebekstraat starten vanaf 6 november 2023 en duren tot en met 29 februari 2024. De Errebekstraat zal afgesloten worden tijdens de werken. Er is een omleiding voorzien (zie Signalisatieplan_fase_1_Sint-Leonardus.pdf)

Laatst aangepast op: 27-12-2023 om 09:03