Uitleendienst

Ons lokaal bestuur heeft heel wat materiaal ter beschikking dat uitgeleend kan worden aan:

  • erkende en niet-erkende Galmaardse verenigingen;
  • gemeentelijke adviesraden;
  • scholen uit Galmaarden;
  • externe organisaties waarin de gemeente Galmaarden participeert voor activiteiten op het grondgebied Galmaarden;
  • organisatoren van buurt- en straatfeesten;
  • lokale ondernemers;
  • gemeentebesturen van de omliggende gemeenten.

Het materiaal wordt enkel ter beschikking gesteld voor activiteiten op het grondgebied van Galmaarden. Enkel voor omliggende gemeentebesturen kan hierop een uitzondering gemaakt worden.

Hoe aanvragen?

Wie materiaal wil huren, dient dit aan te vragen door het aanvraagformulier, onderaan deze pagina, volledig ingevuld te bezorgen aan de dienst vrije tijd. Dit kan per post (Kammeersweg 2, Galmaarden) of digitaal via reservatie@galmaarden.be.

Aanvragen dienen min. 4 weken en kunnen max. 6 maanden op voorhand ingediend te worden.
Wist je trouwens dat het lokaal bestuur 1.000 herbruikbare bekers ter beschikking heeft voor de organisatie van evenementen?


Mobiel podium

Pajottenland+ beschikt over een mobiel podium gefinancierd met plattelandsmiddelen van Europa, Vlaanderen, de provincie Vlaams-Brabant en de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal, via de plattelandswerking van Pajottenland+.
Pajottenland+ vzw stelt dit mobiel podium ter beschikking van de gemeenten Gooik, Lennik, Galmaarden, Herne, Roosdaal, Pepingen en Bever en van de erkende verenigingen van deze gemeenten naar aanleiding van de organisatie van evenementen. Hieronder vind je het uitleenreglement terug en het aanvraagformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Ook de provincie heeft heel wat uitleenmateriaal beschikbaar voor verenigingen. Bij hen kan je bijvoorbeeld terecht voor een uitgebreide keuze aan geluids- en lichtinstallaties. Zij hebben een afhaalmagazijn in Leuven. Neem eens een kijkje op de website van de provincie, je kan hier ook de hele catalogus raadplegen.

Preventiemateriaal

De intergemeentelijke preventiedienst gezondheid Pajottenland biedt preventiemateriaal aan, namelijk alcohol- en drugbrillen en een Playstation console. Dit om bij te dragen tot een optimale preventie rond middelengebruik naar de burgers en verenigingen door materiƫle ondersteuning. Dit extra preventiemateriaal is ter beschikking voor de jeugddiensten, scholen en jeugdverenigingen.

Laatst aangepast op: 20-04-2024 om 15:49