Administratief medewerker burgerzaken

Het lokaal bestuur van Galmaarden werft aan!

We zijn op zoek naar hard werkende talenten die het verschil willen maken voor onze gemeente en elk van onze inwoners met ongelooflijk veel goesting in een job als...

... administratief medewerker burgerzaken

Sta je graag al onze inwoners bij in hun hele levensloop, van jong tot oud? Ben je van nature gedreven om oplossingen te zoeken voor menselijke vragen of problemen? Wil je graag het uithangbord van ons lokaal bestuur worden via de klantvriendelijke loketwerking van de bevolkingsdienst?

Dan zoeken we jou!

voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur • (C1-C3)

Wat bieden wij?

Wij bieden onder andere maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ruime opleidingsmogelijkheden, een aantrekkelijke vakantieregeling, eindejaarstoelage, tussenkomst woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietsvergoeding, aanvullend pensioenfonds en gemeenschappelijke sociale dienst, ...

Solliciteer hier

Iets voor jou? Solliciteren kan tot en met 2 april 2023.

Solliciteer hier


Meer info

Hieronder vind je de functiebeschrijving en de informatiebrochure terug. Je vindt er ook een papieren sollicitatieformulier terug, maar je mag jouw sollicitatie ook online indienen via de knop 'Solliciteer hier'.


Twijfel je nog? Kom op donderdag 23 maart naar onze jobdag en leer er de job en jouw toekomstige collega's kennen. Meer info vind je hieronder terug.

Ontdek hier alle openstaande vacatures.

Laatst aangepast op: 14-03-2023 om 13:42