Gebouwverantwoordelijke

Het lokaal bestuur van Galmaarden werft aan!

We zijn op zoek naar hard werkende talenten die het verschil willen maken voor onze gemeente en elk van onze inwoners met ongelooflijk veel goesting in een job als...

... gebouwverantwoordelijke

Ben jij die goede huisvader of -moeder voor onze gebouwen: Baljuwhuis of zaal Willem Tell? Verzorg je onze infrastructuur alsof ze van jezelf zou zijn? Haal je er tegelijk je neus niet voor op om onze gebouwen mee te onderhouden? Ben je flexibel genoeg om de gebouwen op afgesproken tijdstippen te openen en te sluiten en gebruikers bij problemen bij te staan met raad en daad?

Dan zoeken we jou!

deeltijds (4/5de) • contract onbepaalde duur • (D1-D3)

Wat bieden wij?

Wij bieden onder andere maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ruime opleidingsmogelijkheden, een aantrekkelijke vakantieregeling, eindejaarstoelage, tussenkomst woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietsvergoeding, aanvullend pensioenfonds en gemeenschappelijke sociale dienst, ...

Solliciteer hier

Iets voor jou? Solliciteren kan tot en met 2 april 2023.

Solliciteer hier


Meer info

Hieronder vind je de functiebeschrijving en de informatiebrochure terug. Je vindt er ook een papieren sollicitatieformulier terug, maar je mag jouw sollicitatie ook online indienen via de knop 'Solliciteer hier'.


Twijfel je nog? Kom op donderdag 23 maart naar onze jobdag en leer er de job en jouw toekomstige collega's kennen. Meer info vind je hieronder terug.

Ontdek hier alle openstaande vacatures.

Laatst aangepast op: 14-03-2023 om 13:46