Wachtdiensten

Apothekers

Voor de wachtdienst van de apothekers verwijzen we naar de website www.apotheek.be of je kan bellen naar 0903 99 000.

Geneesheren

Voor de wachtdienst van de huisartsen verwijzen we naar de website https://pageni.be. Bel naar 1733 om een afspraak te maken. 

De wachtpost is  er voor alle inwoners van Galmaarden, Bever, Dilbeek (behalve Saviowijk en Groot-Bijgaarden), Geraardsbergen, Gooik, Herne, Lennik, Ninove, Roosdaal en Ternat.

De huisartsen in de wachtpost voorzien in de medische hulpverlening die niet kan wachten tot de volgende werkdag van de eigen huisarts.

De wachtpost is elk weekend actief van vrijdagavond 19 uur tot maandagmorgen 8 uur. Op officiƫle feestdagen van de dag voor de feestdag 19 uur tot de dag erna 8 uur.

Tandartsen

Voor de wachtdienst van de tandartsen verwijzen we naar de website www.tandarts.be/wachtdienst. Om de wachtdienst van de tandartsen te bereiken, bel je naar 0903 399 69.

De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in heel Vlaanderen een wachtdienst. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling. 

Op zaterdag, zon- en feestdagen van 9 tot 18 uur kan je een beroep doen op het nummer om de tandarts met wachtdienst voor onze gemeente te kennen.

Laatst aangepast op: 29-12-2022 om 11:15